Vi kan Vasastan

Vi kan Vasastan

När man säljer en bostad finns det stora fördelar med att anlita en mäklare som har goda kunskaper om just det område där bostaden befinner sig. En mäklare som har ett starkt fäste lokalt har vanligen en etablerad kundbas med spekulanter som söker en bostad just där din lägenhet befinner sig. Vi har kontor i Vasastan, Södermalm och Kungsholmen.

Kunskap som leder till ett högt slutpris

Den mäklare som är hemma i området kan också sälja in din bostad på ett bättre sätt till de som är intresserade. En barnfamilj kan exempelvis vilja veta var de närmaste skolorna och dagisen ligger, en yngre kund kanske vill få tips om det nattliv som finns i området och ett äldre par vill kanske gärna veta vilka bra restauranger de kan hitta i närheten.

Mäklaren som har kunskaper om det som finns i omgivningen kan hjälpa kunden att hitta en bostad som verkligen passar som hand i handske. Det gäller att känna till gatorna, vilka typer av fastigheter som ligger omkring, de kommunikationsmöjligheter som finns tillgängliga, vad man kan göra på fritiden osv.

Att köpa en ny bostad handlar alltid om mycket mer än att hitta fyra väggar och ett tak. Det handlar om att hitta någonstans där man känner sig hemma och som passar ens egna stil, smak och livsförhållanden. Genom att vi känner till vad som finns på marknaden och kan området hjälper det oss att hitta rätt bostad till rätt kund.

många cafeer i vasastan

Bäst på marknadsföring

Eftersom vårt kontor ligger i Vasastan har vi bra koll på hur marknaden ser ut här och hur man bäst marknadsför en bostad i området, så att du som säljare får ut bästa möjliga pris. Om du anlitar oss kan du vara säker på att få en mäklare som gör sitt yttersta för att få till en affär som du som säljare kommer att vara riktigt nöjd med. Vi har alltid ett väldigt högt antal spekulanter på våra visningar, vilket ökar chanserna till en lyckad försäljning. 

Självklart gör vi det bästa möjliga när vi tar fram prospektet för din bostad. Vi erbjuder gratis fotografering utförd av våra professionella fotografer och kan hjälpa dig med tips kring hur du förbereder din lägenhet så att bilderna blir inbjudande och trevliga.

På så sätt kan kunden få en känsla för hur det skulle vara att bo i Vasastan i just den bostad som du vill sälja. Vi annonserar sedan på flera av de största bostadssajterna, på vår egen hemsida och Facebooksida, till dem som finns med i vårt spekulantregister och förstås också i våra butiker.

Besök oss redan idag

Kom in till oss så bjuder vi på en kopp kaffe medan vi pratar om den bostad du är intresserad av att sälja. Du som är intresserad av att köpa är givetvis lika välkommen du också. Vi kan hjälpa dig med att sätta upp en personlig bevakning för att hitta just din drömbostad och även ge tips och råd gällande bolån och hur det är att bo i just Vasastan. Välkomna in till oss – ditt livs bästa affär!

Ett högt slutpris kräver rätt erfarenhet, marknadsföring och kompetens