Om oss

Specialister på Vasastan och hela innerstaden

Välkommen till mäklarfirman som är specialist på Vasastan och hela Stockholms innerstad. Vi har ett team av erfarna mäklare som brinner för sitt jobb och ständigt sätter nya prisrekord i området.

Om du väljer oss har du de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Vi har unika erfarenheter och kunskaper om de speciella förutsättningar som gäller innanför tullarna – det är detta som gör oss till en speciell mäklare för stockholmsborna.

Vi vet vad som styr bostadspriserna

Denna specialkunskap har varit vår affärsidé ända sedan vi startade verksamheten 1995. Vi startade en lokal mäklarfirma som skulle fokusera på bostäder innanför tullarna. Det händer givetvis att vi har klivit utanför innerstadens gränser med en bostadsaffär, men det är aldrig långt bort och alltid med en speciell anledning.

Våra kunder uppskattar att vi kan förklara de mekanismer som gör vissa adresser mer attraktiva än andra. Genom den sortens insikter kan vi kalkylera med faktorer som går utanför själva bostaden.

Vi siktar på att bli den största och bästa mäklaren i Vasastan. Vi söker alltid nya, duktiga och erfarna medarbetare som kan utvecklas hos oss.

Oavsett om du vill sälja din bostad eller är på jakt efter ett nytt hem så kan du vända till oss. Välkommen!


vi kan vasastan - stuckatur

Vi kan Vasastan

När man säljer en bostad finns det stora fördelar med att anlita en mäklare som har goda kunskaper om just det område där bostaden befinner sig. En mäklare som har ett starkt fäste lokalt har vanligen en etablerad kundbas med spekulanter som söker en bostad just där din lägenhet befinner sig. Vi har kontor i Vasastan, Södermalm och Kungsholmen.

Bäst på marknadsföring

Eftersom vårt kontor ligger i Vasastan har vi bra koll på hur marknaden ser ut här och hur man bäst marknadsför en bostad i området, så att du som säljare får ut bästa möjliga pris. Om du anlitar oss kan du vara säker på att få en mäklare som gör sitt yttersta för att få till en affär som du som säljare kommer att vara riktigt nöjd med. Vi har alltid ett väldigt högt antal spekulanter på våra visningar, vilket ökar chanserna till en lyckad försäljning. 

Självklart gör vi det bästa möjliga när vi tar fram prospektet för din bostad. Vi erbjuder gratis fotografering utförd av våra professionella fotografer och kan hjälpa dig med tips kring hur du förbereder din lägenhet så att bilderna blir inbjudande och trevliga.

På så sätt kan kunden få en känsla för hur det skulle vara att bo i Vasastan i just den bostad som du vill sälja. Vi annonserar sedan på flera av de största bostadssajterna, på vår egen hemsida och Facebooksida, till dem som finns med i vårt spekulantregister och förstås också i våra butiker.

Besök oss redan idag

Kom in till oss så bjuder vi på en kopp kaffe medan vi pratar om den bostad du är intresserad av att sälja. Du som är intresserad av att köpa är givetvis lika välkommen du också. Vi kan hjälpa dig med att sätta upp en personlig bevakning för att hitta just din drömbostad och även ge tips och råd gällande bolån och hur det är att bo i just Vasastan. Välkomna in till oss – ditt livs bästa affär!

trappan till observatorielunden

Din lokala mäklarfirma här i Vasastan