Sälja bostad i Vasastan

Vi säljer din bostad

Funderar du på att sälja din bostad i Vasastan? Söker du en mäklarfirma som har fokus på att sälja lägenheter och bostadsrätter i centrala Stockholm? Välkommen att kontakta oss – vi är specialiserade på bostadsmarknaden i Vasastan och hela innerstaden och hjälper dig genom hela processen när du önskar sälja din lägenhet.


sälja bostad vasastan

Sälja bostadsrätt Vasastan – processen steg för steg:

  • Kostnadsfri värdering, som du kan läsa mer om här.

  • Förberedelse och fotografering. Här ingår bland annat en tidsplan, planritning och tips till styling för bostaden.

  • Marknadsföring. Hemnet, sociala medier, banker, internet – det finns många sätt att få ditt objekt att synas.

  • Visning. Vi anordnar så många visningar som behövs för att skapa intresse och kontaktar därefter alla seriösa intressenter.

  • Budgivning. Vårt stora spekulantregister och breda marknadsföring gör att vi oftast får budgivning på våra försäljningar. Alla bud dokumenteras och framförs till både säljare och köpare.

  • Köpeavtal. Kontrakt skrivs mellan säljare och köpare, bostaden är nu såld. Vidare sköter mäklaren kontakten med bostadsrättsföreningen och banken inför kommande tillträde.

  • Tillträde. De sista handlingarna undertecknas, sista betalningen av bostaden genomförs och nycklarna överlämnas till köparen. Nu är din bostadsaffär helt klar.

Intresserad av att sälja bostad i Vasastan? Vi hjälper dig att sälja din lägenhet eller bostadsrätt.


Full koll på marknaden i centrala Stockholm

Ända sedan starten har vi fokuserat på att hjälpa våra kunder med att sälja bostäder i Vasastan och innanför tullarna. Vi kan området och kan förklara vad det är som gör en viss adress i innerstan extra attraktivt. Vi har koll på restauranger, butiker, kommunikationer och andra aspekter som kan höja eller sänka värdet på en lägenhet. Dessa insikter gör att vi enkelt kan kalkylera med de faktorer som går utanför själva bostadens egenskaper. Detta gör oss till en speciell aktör när det handlar om att sälja bostadsrätter i Vasastan.

När du anlitar oss för att sälja din bostad så hjälper vi dig genom hela processen, från en första värdering tills att du överlåter din bostad. Här berättar vi mer om vad du behöver veta inför försäljningen av din bostad.

Proffs på att sälja bostadsrätter

Att anlita oss är en bra start när det är dags att genomföra en bostadsaffär. Kunskap, engagemang och stor koll på vad som händer på den pulserande bostadsmarknaden i centrala Stockholm är viktiga faktorer när vi hjälper dig att sälja din lägenhet.

Vi lägger alltid ner vår själ för att våra kunder ska känna sig nöjda med processen att sälja sin bostad. Detta innebär att vi hjälper dig med mer än standardtjänsterna som de flesta mäklare erbjuder. Vi är beredda att leva upp till de många olika krav som ställs på oss – flexibilitet och kundservice är alltid fokus för oss.

En het och levande marknad

Att Stockholms bostadsmarknad är het är ingen hemlighet och det gäller inte minst Vasastan och andra centrala delar av huvudstaden. Kraven på presentation och marknadsföring blir också större med tiden. För att få ut så mycket som möjligt av en försäljning så är det kunskap och hårt arbete som gäller – och vi är inte rädda att rulla upp skjortärmarna och ta i. Vi ligger i framkant både när det handlar om marknadsföring och lokalkännedom och vet vilka kanaler som fungerar bäst för att du ska lyckas med att sälja din bostadsrätt till bästa pris.

Vi känner Vasastans bostadsmarknad bättre än någon annan