Värdera bostad i Vasastan

Kostnadsfri värdering – en trygg start på din bostadsaffär

Har du en bostad i Vasastan eller någon annanstans i centrala Stockholm som du funderar på att sälja? Eller är du bara intresserad av vad bostaden har för värde på marknaden? Då är det bra att låta en specialist på bostadsmarknaden i området göra en värdering av din bostad.

Boka värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Vi erbjuder kostnadsfria värderingar av bostäder i Vasastan och konsultation utan förutsättningar. Vi är övertygade om att ni kommer att uppskatta det vi har att erbjuda: engagerade mäklare, mycket starka marknadsföringskanaler och framför allt höga slutpriser.


Bred erfarenhet av marknaden i Vasastan

Våra mäklare kan bostadsmarknaden i Vasastan och kan grunda sina värderingar på en bred erfarenhet av marknaden och slutpriser från försäljningar av liknande bostäder.

Vilket värde vi sätter på din bostad beror på en rad olika faktorer – läget i staden, det lokala utbudet av övriga bostäder, skicket på bostaden, fastigheten som helhet, antal våningar, om det finns balkong med mera. Det är mycket som spelar in för värdet av en lägenhet och det är där våra kunskaper om den lokala bostadsmarknaden ger en stor fördel jämfört med andra mäklare.

värdera bostad vasastan

Viktigt med rätt förväntningar

En värdering utförs först och främst för att innehavaren av bostaden ska ha rätt förväntningar med sig in i bostadsaffären men också för att kunden ska känna förtroende för mäklaren. Värderingen kan ses som en trygg start på en spännande resa ihop. Därför är våra värderingar kostnadsfria och förutsättningslösa.

Värdera lägenhet – så går det till

Vid en bostadsvärdering kommer en av våra mäklare hem till dig för ett första möte. Mäklaren bedömer din bostad och du får också chansen att ställa frågor. Några speciella förberedelser behövs inte inför värderingen, städningen har exempelvis ingen som helst betydelse i detta läge.

Det finns många faktorer som avgör värdet på en lägenhet eller bostadsrätt. En avgörande faktor är läget på marknaden för tillfället. Är det många som är intresserade av en bostad i Vasastan eller är utbudet större än efterfrågan? Vi tittar vi på prisutvecklingen i område innan det är dags att värdera bostaden.

Framtiden spelar också in. Planeras det några projekt som kan göra området mer eller mindre attraktivt?

Skicket viktigt vid värderingen

Bostadens skick har givetvis också betydelse, men är efterfrågan stor så kan även lite slitna bostäder få en hög värdering. Kommunikationer och närhet till service har också betydelse när vi ska värdera en bostad.

När värderingen är slutförd gör vi en detaljerad säljbeskrivning av bostaden. Denna presentation gör det enkelt för köpare att fatta rätt beslut.

Hör av dig till oss så genomför vi en värdering av din bostad i Vasastan enligt rådande marknadsförutsättningar.

Kom till oss så berättar vi mer om bostadsmarknaden i Vasastan